loading...
دانلود فیلم , سریال , بازیگران ,زوتوگرام
محمد بازدید : 2966 پنجشنبه 17 فروردین 1396 نظرات (0)

داستان کامل و قسمت آخر سریال جودا و اکبر + بیوگرافی و عکس بازیگران

خلاصه داستان و قسمت آخر سریال جودا و اکبر + بیوگرافی و عکس بازیگران

داستان کامل و خلاصه داستان سریال جودا و اکبر را در دنیای عکس سریال و عکس بازیگران این سریال را در سایت زوتوگرام  مشاهده نمایید.

 

-اکبر

خلاصه داستان و قسمت آخر سریال جودا و اکبر + بیوگرافی بازیگران

-جودا-و-اکبر-1

داستان سریال هندی جودا و اکبر و خلاصه قسمت آخر سریال جودا و اکبر

سریال درام جودا و اکبر ساخته سال ۲۰۱۳ در هندوستان می باشدکه نقش های اول این سریال را پاریدهی شارما در نقش جودا و راجات توکاس در نقش اکبر شاه بازی می کنند. همچنین فیلم سینمایی جودا و اکبر با بازی آیشواریا رای و هرتیک روشن در سال ۲۰۰۸ اکران شد.

ابهت، شکوه و زرق و برق این داستان تاریخی حماسی، به ندرت در فیلم‌های امروزی دیده می‌شود.

داستان سریال جودا و اکبر

موضوع این داستان عشقی- حماسی که در قرن شانزدهم در هند در زمان حکمرانی امپراطور مغول «اکبر» روایت شده، علاقه و نهایتا ازدواج او با شاهزاده خانواده راج پوت، جودا است؛ یک پیوند بحث برانگیز که بیشتر به منظور اتحاد ۲فرهنگ و دین مختلف برای رسیدن به مقاصد سیاسی انجام می‌گیرد.

پیروزی‌های متعدد این سلطان، برای او لقب اکبر  یا بزرگ را به ارمغان می‌آورد، اما دستمایه اصلی فیلم، داستان علاقه این پادشاه مقتدر به یک شاهزاده هندوی سرکش(جودا) است.

 

بازیگران سریال جودا اکبر :

راجات توکاس در نقش اکبر
پاریدی شارما در نقش جودا
راوی باتیا در نقش نورالدین محمد سلیم
هینا پارمار در نقش آنارکالی
لاوینا تاندون در نقش رقیه سلطان بیگم
مانیشا یاداو در نقش سلیمه سلطان بیگم
انکیت رایزادا در نقش مانسینگ
ایوش اناند در نقش عبدالرحیم خان خانان

-اکبر

-جودا-و-اکبر-2

جودا به ازدواج با سلطان اکبر بزرگ رضایت می‌دهد به شرطی که اجباری برای تغییر دین وی در کار نباشد و او بتواند بدون توجه به مذهب درباریان، اعمال دینی خود را به پا دارد و این آغاز داستان است.

اکبر به دلیل موفقیت‌های بیشمارش در حکمرانی، یکی از برجسته‌ترین فرمانروایان مغول محسوب می‌شود. وی در سن ۱۳سالگی به تخت نشست و در ۱۴سالگی اولین نبرد را پیروز شد، و حتی در آن زمان به عنوان فرمانروایی عاقل، نیک اندیش و خیرخواه شناخته شد.

در ابتدای فیلم می‌بینیم که سربازان اکبر، ارتش مجهز و برتر همو ویکرام آدیتیا را در جنگ دوم پانی‌پات در سال ۱۵۵۶ شکست می‌دهند. هنگامی که همو(سردار دشمن) بیهوش و زخمی به قصر آورده می‌شود، سلطان اکبر در قصر حضور ندارد و جانشین امپراطور دستور سربریدن او را صادر می‌کند، اما پادشاه این دستور را بی‌عدالتی، بی‌تمدنی و برخلاف قوانین جنگ می‌خواند که این نشان دهنده وجدان قوی این امپراطور و یک امتیاز برجسته در پیروزی‌های جنگی است.

در همان حال که کشورگشایان مغول به سمت ایران و ممالک عربی پیش می‌آورند، جنگ‌های خونینی رخ داد و ایالت‌های فراوانی به شبه قاره هند اضافه شد و تحت کنترل آنها درآمد. در شرایطی مشابه جنگ‌های صلیبی در اروپا ، جنگ‌های خونین در مشرق زمین در مقابل نیروهای افغان و ترک پیشرونده در گرفت.

پیشینیان چنگیزخان از قرن ۱۶ بر جنوب آسیا، از افغانستان تا دورترین قسمت‌های هند را اشغال کرده و تا ۲ قرن بر آنها حکم راندند.

به عنوان یک پادشاه مسلمان در هند، سیاست سلطان جلال الدین اکبر یکی از روشنفکرانه‌ترین سیاست‌ها در زمینه سازش با مذاهب مختلف است. وی بی‌شباهت به پیشینیان و شاهان پس از خود، با دیگر ادیان به خوبی مدارا می‌کرد.

در جامعه‌ای متشکل از گروه‌های مختلف، اکبرخان جو مدارا و احترام به تمام عقاید و ادیان مردم را  برانگیخت و مناظراتی با سران تمام ادیان ترتیب داد. او تلاش کرد تمایز موجود میان مسلمان و غیر مسلمان را در کشورش از میان بردارد تا حدی که  برای ایجاد و حفظ صلح و اتحاد و به خاطر صلاح مردم کشورش تصمیم به ازدواج با شاهزاده هندوی خانواده راج پوت گرفت. اکبر یک شخصیت بسیار قدرتمند بود. او از عواقب احتمالی کارها و تصمیماتش – و میدان جنگ- واهمه نداشت.

این فیلم  با هر مقیاسی که سنجیده شود یک فیلم حماسی تمام عیار است. هر سکانس سرشار از رنگ‌های بسیار جذاب، منظره‌های زیبا و پراحساس است و در یک کلام باید گفت که کارگردان به خوبی از پس تعریف کردن داستان برآمده است.

اغراق نیست که آغاز فیلم را شگفت‌آور بخوانیم چون به هر حال جودا – اکبر  یکی از پرهزینه‌ترین فیلم‌های هندی است که تا به حال ساخته شده؛ از زینت آلات ارزشمند و گران قیمت ( به عنوان مثال یک جواهر ۴۰کیلویی از طلای خالص به قیمت ۷/۵ میلیون پوند) و قلعه‌های مزین به جواهرات و قصرهای مجلل گرفته تا ارتش‌های مجهز به انواع ابزار آلات جنگی و با هزاران سرباز. جودا – اکبر  همه اینها را دارد، به علاوه یک داستان عاشقانه که بخش رسمی از فیلم است.

-اکبر

-جودا-و-اکبر-3

توجه خاصی به جزئیات معطوف شده که البته از کارگردان «لاگان» نمی‌توان کمتر از این انتظار داشت. کارگردان در تعریف داستان صبر و حوصله زیادی به خرج داده و به حق هم آن را بسیار جذاب به تصویر کشیده است. شاید بتوان زمان ۳ساعت و نیم این فیلم را اینچنین توجیه کرد.

البته این زمان طولانی محاسنی هم دارد.  باوجود سکانس‌های بی‌نقص (یا کم نقص) جنگی،‌نبردهای تن به تن، توطئه‌های درون قصر و یک تصنیف فوق‌العاده هیچ صحنه خسته کننده‌ای وجود ندارد و البته ما تاریخ را برای مقایسه در پیش‌رو داریم.

«پاریدهی شارما» در نقش جودا، مهربان اما مردد است (همانطور که باید باشد) و نبرد درونی خود را به خوبی به تصویر می‌کشد. «راجات توکاس » به حق در خور نقش «اکبر» است و نقش خود را با تمام وجود و با به کارگرفتن تمام جذابیت‌هایی که بر ایفای تمام و کمال این نقش شاهانه مورد نیاز است بازی می‌کند. گزینش سایر هنرمندان نیز با دقت خاصی انجام شده و در کل، گروه انتخابی برای کار، گروه بی‌نقصی است.

آمیتاب باچان – بازیگر سینمای هند- در مورد این فیلم گفته است: باتوجه به منابع متعدد تاریخی نمی‌توان این فیلم را صددرصد مستند دانست… اما آنچه در آن تردیدی نیست شأن و مقامی است که ما همواره برای «اکبر» قائل بوده‌ایم و هستیم، امتیازات او به عنوان یک جنگاور بزرگ و یک پادشاه مقتدر که تمام ایالت‌هایی که امروزه به نام هند می‌شناسیم را یکپارچه کرد ، غیر قابل انکار است.

این فیلم  او را  واقع گرایانه، بخشنده، شریف و در عین حال تا حدی ظالم و سنگ دل  به تصویر کشیده. با تمام این اوصاف این فیلم تمام جنبه‌های شخصیتی او را به تصویر نکشیده، مانند علاقه او به هنر و حمایت از هنرمندان یا این حقیقت که او با ترکیب بخش‌هایی از صوفی‌گری هندو و مسیحیت، مذهبی به نام «دین الهی» را بنیان نهاده است. شقاوت و ظلم‌ذاتی او در جنگ‌ها نیز از دید تماشاگر پنهان مانده است. اکبر خان اغلب از سرهای بریده شده مردمان سرزمینی که اشغال می‌کرد هرم می‌ساخت.

قصد ما مقایسه «جودا اکبر» با لاگان نیست  ولی از این طریق می‌توان به پیشرفت چشمگیر کارگردان (آشوتوش گواریکر) در این چند سال اخیر پی برد، زیرا آخرین اثر او «سوادس»( وطن در نسخه دوبله شده به فارسی) اصلا قابل مقایسه با این فیلم‌ها نیست.

جودا- اکبر یک فیلم عالی و سرگرم کننده است، از آن دسته فیلم‌ها که باید  حضور آن بر پرده نقره‌ای را مغتنم و قابل قدردانی دانست. اگر شما بتوانید از زمان طولانی فیلم و پایان آن (اگرچه خوشایند است) چشم بپوشید جودا- اکبر حداقل ارزش یک نگاه اجمالی را دارد. آن را بسیار باشکوه خواهید یافت، اما بهتر است یک بالش همراه خود داشته باشید!

-اکبر

-جودا-و-اکبر-4

-اکبر

-جودا-و-اکبر-5

خلاصه داستان سریال جودا و اکبر

-اکبر

-جودا-و-اکبر-6

خلاصه داستان و قسمت آخر سریال جودا و اکبر + بیوگرافی بازیگران

-اکبر

-جودا-و-اکبر-7

داستان سریال جودا و اکبر

-اکبر

-جودا-و-اکبر-8

قسمت آخر سریال جودا و اکبر

-اکبر

-جودا-و-اکبر-9
خلاصه داستان و قسمت آخر سریال جودا و اکبر + بیوگرافی بازیگران

-اکبر

-جودا-و-اکبر-10

آخر سریال جودا و اکبر

-اکبر

-جودا-و-اکبر-11

-اکبر

-جودا-و-اکبر-12

-اکبر

-جودا-و-اکبر-13

-اکبر

 

-جودا-و-اکبر-14

سریال جودا و اکبر

-اکبر

خلاصه داستان و قسمت آخر سریال جودا و اکبر + بیوگرافی بازیگران

-اکبر

-جودا-و-اکبر-15

داستان سریال جودا و اکبر و قسمت آخر سریال جودا و اکبر

-جودا-و-اکبر-16

قسمت آخر سریال هندی جودا و اکبر +تصاویر و خلاصه داستان

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری